Livrare

În momentul în care faceți o comandă, veți fi sunat de un consilier de vânzări care va solicita acordul pentru demararea livrării in intervalul orar 08-19.

Pentru produsele avute în stoc, termenul de livrare este de maxim 48 de ore.

Livrarea se va efectua prin curier rapid în sistem door-to-door.

Plata ramburs.

Condiții suplimentare de garanție pentru livrările efectuate prin curier:

- La primirea coletului vă rugăm să evaluați vizual starea coletului;

- Semnalați curierului orice aspect legat de o eventualitate deteriorare vizibilă a coletului ce s-ar fii putut produce pe perioada transportului;

- Aveți grijă să nu deteriorați ambalajul produselor în momentul despachetării;

- Înainte de utilizare, vă recomandăm sa citiți cu atenție Condițiile de garanție precum și Instrucțiunile de folosire incluse în Certificatul de garanție care vor însoți coletul, alături de factură;

- Verificați cât mai urgent funcționalitatea acestora;

- Pentru orice problemă vă rugăm să ne contactați.

Conditii generale de garantie (pentru produsele vandute cu garantie eSAL.ro)

Garantia este conforma cu Legea 449/2003 privind vanzarea si garantia produselor, cu Legea 296/2004 privind Codul Consumului in vigoare din 01.01.2007 si cu OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata ulterior inclusiv cu Legea 476/2006.

Perioada de garantie acordata pentru produsele mentionate decurge de la data cumpararii mentionata in factura si este stipulata in certificatul de garantie. Asigurarea de service în garanţie se efectueaza la importatorul produselor, prin intermediul furnizorului, acesta din urma, avand rol de punct de colectare, în zilele lucrătoare sau în condiţiile contractului de vânzare-cumpărare. Sesizarile vor primi un raspuns in termen de maxim 10 (zece) zile lucratoare. Durata de rezolvare a service-ului in garantie se stabileste de comun acord cu clientul si nu poate depasi o perioada rezonabila de timp.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect.

Garanţia se acordă numai la prezentarea facturii originale de vanzare (sau copie dupa acesta), împreună cu certificatul de garanţie. XY S.R.L îşi rezervă dreptul de a refuza să acorde service în garanţie dacă nu se pot prezenta documentele de mai sus sau dacă informaţiile conţinute în acestea sunt incomplete. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate. Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de Garantie. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

Prin semnarea prezentului certificat de garantie, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit produsele in perfecta stare.